Ehdin kirjoitella tännekin.

Koulu on vienyt aikaa siinä määrin että en ole edes ehtinyt tänne kirjoitella. Käsityötkin jääneet vähän vähemmälle, pari pipoa ja muuta pientä olen ehtinyt nykerrellä luentojen aikana.
Yllätyin kun poikkesin paikallisessa kaupassa ja löysin ihanan valikoiman lankoja! Aivan mahtavaa, paljon upean värisiä keriä mistä voisi tehdä mitä vain... :) Mukaan tarttui "vain" neljä kerää, muunmuassa näitä..

                             

... Woolia tuli valkoista, vaaleansinistä ja vaaleanpunaista. Niistä pitäisi tehdä tossut ystävän ensi kuussa syntyvälle pikkuiselle. Sukupuoli ei vaan ole vielä selvillä niin täytyy varautua. Colorista taasen tuli jo pipo kaverille, sattui näkemään kun tein miehelleni pipoa ja ihastui malliin, lupasin tehdä ruokapalkalla hänelle samanlaisen ja se valmistuikin sitten vajaassa päivässä.

Isoveli Colori oli mukavaa lankaa neuloa ja tykkäsin todella paljon työn jäljestä, kaikilla langoilla ei saa niin tasaista ja kuitenkin elävää pintaa.


Täytynee lisäillä tänne kuvia taas kun pääsen miehen koneelle, miun koneelle kun ei enää saa noita kuvatuksia siirreltyä.