Sain viimein valmiiksikin jotain! Nämä tosin ovat joululahjoja ja eteenpäin meneviä, mutta jos on varma siitä että lahjan saajat eivät täällä käy, niin kai näitä saa näyttää?

Tämä pipo ja tumput joista tässä on vain toinen menevät siis kummitytölle jolle ei saa laittaa liian tyttömäisiä värejä :) Ei kai nuo vihreät kukkaset nyt ole liikaa tyttömäisyyttä? Pipo on tehty 1-3 vuotiaan ohjeella joten saattaa olla vähän kasvunvaraa, ajattelin tehdä seuraksi vielä isommat tumput että tulisi sitten käytettyä. Tämä kumppari on siis iältään vajaan vuoden. Neule on tehty Novitan Vauva-langalla, ihanan tuntuista lankaa mutta ei kovin kivaa työstää..

 

Sukat joiden kuviointi ei oikein näy tuossa valaistuksessa. Menevät miehen siskolle lahjaksi. Lanka on melko helppo tunnistaa eli siis Novitan Puroa. Värisävyt on herkullisia, lankaa jäi yli ja aloin nyt tehdä tästä samasta langasta huivia, en tosin tiedä kenelle mutta jos vaikka laittaisi sukkien kylkiäiseksi :)

 

Ja tämän sain aikaiseksi 4-vuotiaalle kumpparille, tehty kans reilumman kokoiseksi että mahtuisikin jonkun aikaa. Tehty Novitan Nallella ja kirjoneuleeksi yllättävän helppo. Tajusin vasta puolessa välissä että tuon olisi hihoihin asti voinut tehdä pyöröneuleena kun mitään kavennuksia ei tullut muuta kuin kauluksen kohtaan. Ehkä sitten seuraavan kanssa tajuaa tämmöisenkin asian ajoissa :)

 

Vielä olisi listalla tehdä ainakin yhden villasukat ja tumput ja huivi.. Katsotaan saanko aikaiseksi! Luennoilla ja koulumatkoilla nuo on yleisesti ottaen tehty, istun siis päivittäin tunnin verran junassa niin siinä ehtii jokusen neuleen raapustaa kokoon, toimii rentoutuksena!